Gruppträning Lidköping

Hej alla motionärer!

Vi kör ordinarie schema fram tills den 18/12, därefter vinterschema som presenteras inom kort!

Varför välja gruppträning hos oss?

Därför att:
– Vi kräver inget medlemskap.
– Ingen bokning – alltid drop-in!
– Vi erbjuder terminskort, 10-kort eller styckgång.
– Vi har rabatterade priser för ungdomar under 20 år, studenter och pensionärer!
– Vi har kunniga instruktörer med lång erfarenhet som skapar sina egna pass!

 


 

Priser:

Drop in – 100kr               studerande och/eller under & pensionär 20 år – 80kr
10-kort – 800kr            studerande och/eller under 20 år & pensionär – 600kr
Terminskort – 1500kr    studerande och/eller under 20 år & pensionär – 1000kr

Ett träningspass hos oss är mellan 45-75 min – samma motionskort används oavsett!

Vi har en 15-årsgräns på vår gruppträning.

 

 

 

 

 • HathaYoga

  Victorias yoga är hälsosam och dynamisk med rörelser som har ett ständigt flow parallellt med fokus på andning. Du som deltagare får en grundlig muntlig vägledning till avslappnande musik. Detta pass är till för alla då du kan anpassa nivån efter din egen förmåga. Victorias yoga är Hatha Flow, innehåller andningsövningar och avslutas med avslappning och lätt meditation. Passet är 90 min långt.

 • YinYoga

  YinYoga är en stillsam, långsam och  meditativ metod som balanserar kropp och sinne. Klassen består av ett fåtal sittande och liggande positioner som vi håller passivt tillsammans med andningsteknik. Detta för att öka cirkulationen i ett visst område genom att öppna upp, släppa på spänningar och stelhet i vår bindväv runt muskeln. Detta kan bidra till ökad smidighet och förbättrad rörlighet samtidigt som djupavslappningen är välgörande och återhämtande för kropp och sinne.

 • Latino Moves

  Latino moves är en dansinspirerad klass med fokus på latinorytmik och glädje! Du dansar solo-latin utan en massa krånglig teknik, utan bara med rolig koreografi! Elin och Ida hälsar er varmt välkomna!

 • Crazy Friday

  Ett rullande schema där alla våra instruktörer växlar med att instruera i sina enskilda pass!

 • Tabata/Cirkel

  Utmanande intensiv och effektiv intervallträning där du får möjlighet att utveckla din kondition och styrka. Ett cirkelpass för hela kroppen där du utgår från din egen förmåga och dina förutsättning. Svettigt och kul!

 • Jazz vuxna

  Ett roligt jazzpass där alla är välkomna! Dansglädje är ledordet och du kommer när du kan, alltid drop-in!

 • Piloxing

  Cillas Piloxing är en kombination av rörelser inspirerade av pilates, dans och boxning. Piloxing är en bra mix mellan uthållighet och kvickhet från boxning, samt rörlighetsträning, smidighet och stärkande träning av muskulaturen från Pilates. Konceptet är utvecklat av den svenska dansaren Viveca Jense.

 • Muskelpass/Core

  Styrketräning för hela kroppen med redskap och egen kroppsvikt! Passet innehåller även funktionell styrketräning för core-muskulaturen. Funktionell styrketräning för rygg, bäcken, bål och skuldror. Ger dig även förbättrad motorisk balans och symmetri med betoning på jämvikt. Nyttig träning för dig som vill bygga upp och stärka din hållning!

 • Aerobic-Intensiv

  Margot håller i ett 75-minuter långt supereffektivt pass för hela din kropp! Kondition och muskelträning blandas för att få maximalt resultat.