Vuxenkurs i LIDKÖPING start vecka 41!

Vuxenkurs i LIDKÖPING start vecka 41!

Är du över 18 år eller över och sugen på att börja dansa?! Då har du kommit rätt!

Vecka 41 startar vi upp nya vuxenkurser på dansskolan i LIDKÖPING. Varje kurs är 7 lektioner och du kan välja mellan att lösa en kursavgift eller att köpa ett 10-kort. 10-kortet kan du använda på ALLA våra vuxenkurser á 60 minuter och även på all vår gruppträning.

Till nedanstående kurser krävs en anmälan som du gör på fliken ”Anmäl dig”. Vill du anmäla dig för att prova en gång önskar vi ändock en anmälan.

Tisdagar kl.20.00-21.00 Commercial Jazz/Hiphop vuxna – Start 9/10
Lärare: Ann-Sofi Haraldsson/Angelica Stensson

Fredagar kl.17.45-18.45 Hiphop Övade tonår/vuxna – Start 12/10
Lärare: Pablo Osmanovic

I Commercial Jazz/Hiphop jobbar vi med jazzens teknik och hållning, och plockar in känslan och tyngden från hiphopen. Vi dansar på beat och text till kommersiella låtar och jobbar mycket med uttryck och attityd. Klasserna börjar med uppvärmning som innehåller dansteknik, styrka och stretch. Andra delen av passet läggs fokuset på koreografi. Dansen kan vara sensuell, kaxig, fartfylld, funkig och/eller kvinnlig. Kursen är på nybörjarnivå så inga förkunskaper krävs.

Hiphop är en blandning av stilar som t.e.x. locking, new school, old school samt akrobatiska golvövningar. Dansen är explosiv, leker med rytmer och kännetecknas av en tung känsla och “down beat”. Lektionen är intensiv och innehåller både styrka- och koordinationsträning. Kursen är på Övade nivå och kräver många års förkunskaper inom hiphop.

Ann-Sofi Haraldsson

Angelica Stensson

Pablo Przyloski

Pablo Osmanovic