Gruppträning Lidköping

 

Varmt välkomna till vårens gruppträning med oss!

Varför välja gruppträning hos oss?

Därför att:
– Vi kräver inget medlemskap.
– Ingen bokning – alltid drop-in!
– Vi erbjuder terminskort, 10-kort eller styckgång.
– Vi har rabatterade priser för ungdomar under 20 år, studenter och pensionärer!
– Vi har kunniga instruktörer med lång erfarenhet som skapar sina egna pass!


Priser:

Drop in – 100kr               studerande och/eller under & pensionär 20 år – 80kr
10-kort – 1000kr            studerande och/eller under 20 år & pensionär – 800kr
Terminskort – 1500kr    studerande och/eller under 20 år & pensionär – 1000kr

Vid köp av terminskort får du gå fritt på all gruppträning, ej danskurs.

Ett träningspass hos oss är mellan 60-90 min – samma motionskort används oavsett!

Vi har en 15-årsgräns på vår gruppträning.

 

 

  •  

 

Yin-YangYoga

Ett holistiskt pass där Yin kombineras med Yang (Hatha flöde) tillsammans med närvaroträning och andningsteknik som avslutas med avslappning. Totalt 75 min. Just nu kör vi Yoga via zoom. För att få tillgång till länken, mejla stina@helensdansskola.nu

Passet börjar med YIN-övningar i ca30 min
i ett stillsamt meditativt tempo i ett fåtal liggande eller sittande positioner där man söker upp sin spänning/stelhet i muskler, bindväv och leder. Vissa positioner kan kännas påfrestande i stunden och man tränas på att andas igenom känslor av motstånd eller obehag med utrymme för närvaroträning och andningsteknik .
Andra halvan av passet YANG startas upp med coreövningar sedan mjuk övergång till ett dynamiskt flöde av yogarörelser sk Hatha flow.
Passet är ihopsatt av Victoria som är utbildad Yogalärare och avslutas alltid med en skön medveten avslappning.

TABATA

Ett högintensivt träningspass med intervallträning. Passet varvas med styrka och konditionsträning och det anpassas med övningar och intensitet efter just dina förutsättningar. 

 

DanceWorkout

Fartfyllt pass till härlig musik där vi kombinerar träning och dans med enkel koreografi.

 

Commercial Jazz/Hiphop 30+

Namnet commercial har blivit samlingsnamnet på all dans du ser på konserter, shower, i videos, på film och i reklam. Det finns många olika stilar som faller under begreppet commercial, t.ex. hip hop, streetdance, jazz och jazzfunk. Ofta dansar man till R&B och topplistemusik.

Här får du som har gruppträningskort möjlighet att gå på ett danspass. Passet startar med uppvärmning, teknik, stretch och styrkeövningar som går igenom hela kroppen. Därefter dansar vi och får vi upp pulsen då vi testar dansstilarna commercial jazz och commercial  hip hop (se mer info under dansstilar).

 

Muskelpass/Core

Styrketräning för hela kroppen med redskap och egen kroppsvikt! Passet innehåller även funktionell styrketräning för core-muskulaturen. Funktionell styrketräning för rygg, bäcken, bål och skuldror. Ger dig även förbättrad motorisk balans och symmetri med betoning på jämvikt. Nyttig träning för dig som vill bygga upp och stärka din hållning!

Aerobics

Margot håller i ett 60- minuter långt supereffektivt pass för hela din kropp! Kondition och muskelträning blandas för att få maximalt resultat.