Gruppträning Lidköping

Varmt välkomna till vårens gruppträning med oss!

Varför välja gruppträning hos oss?

Därför att:
– Vi kräver inget medlemskap.
– Ingen bokning – alltid drop-in!
– Vi erbjuder terminskort, 10-kort eller styckgång.
– Vi har rabatterade priser för ungdomar under 20 år, studenter och pensionärer!
– Vi har kunniga instruktörer med lång erfarenhet som skapar sina egna pass!


Priser:

Drop in – 100kr               studerande och/eller under & pensionär 20 år – 80kr
10-kort – 800kr            studerande och/eller under 20 år & pensionär – 600kr
Terminskort – 1500kr    studerande och/eller under 20 år & pensionär – 1000kr

Vid köp av terminskort får du gå fritt på all gruppträning, ej danskurs.

Ett träningspass hos oss är mellan 60-90 min – samma motionskort används oavsett!

Vi har en 15-årsgräns på vår gruppträning.

 • Yin-YangYoga

  Ett holistiskt pass där Yin kombineras med Yang (Hatha flöde) tillsammans med närvaroträning och andningsteknik som avslutas med avslappning. Totalt 90 min.

  Passet börjar med YIN-övningar i ca30 min
  i ett stillsamt meditativt tempo i ett fåtal liggande eller sittande positioner där man söker upp sin spänning/stelhet i muskler, bindväv och leder. Vissa positioner kan kännas påfrestande i stunden och man tränas på att andas igenom känslor av motstånd eller obehag med utrymme för närvaroträning och andningsteknik .
  Andra halvan av passet YANG startas upp med coreövningar sedan mjuk övergång till ett dynamiskt flöde av yogarörelser sk Hatha flow.
  Passet som kommer varieras under terminen har satts ihop av Yogalärare och avslutas alltid med en skön medveten avslappning.

 • AFRO

  Ett dansinspirerad träningspass med afrikanska rytmer och rörelser. Släpp loss och känn en nästan manisk känsla då du låter dig upptas av musiken.

 • DanceMoves

  Ett pass för hela kroppen! Ann-Sofi leder ett dansbaserat träningspass där du får prova olika dansstilar och tekniker samtidigt som pulsen är hög! Inga förkunskaper eller dansvana krävs, ett pass för alla! Varmt välkomna!

 • Cirkelpass

  Effektiv styrkepass för hela kroppen där du utgår från din egen förmåga och dina förutsättningar. Passet varvas med styrkeövningar och pulstoppar för att nå maximala resultat! Olika stationer ställs upp i salen där övingar sker både utan och med redskap.

 • Muskelpass/Core

  Styrketräning för hela kroppen med redskap och egen kroppsvikt! Passet innehåller även funktionell styrketräning för core-muskulaturen. Funktionell styrketräning för rygg, bäcken, bål och skuldror. Ger dig även förbättrad motorisk balans och symmetri med betoning på jämvikt. Nyttig träning för dig som vill bygga upp och stärka din hållning!

 • Aerobic-Intensiv

  Margot håller i ett 90-minuter långt supereffektivt pass för hela din kropp! Kondition och muskelträning blandas för att få maximalt resultat.