Yoga med Ulrika Woxlin

Yoga med Ulrika Woxlin

Vad innebär gravid yoga

Förbered dig innan, under och efter din graviditet!

Du lär dig förebyggande, uppbyggande och återhämtande övningar som du har nytta av resten av ditt liv.  kroppen förändras med din graviditet och förlossning. Du investerar i din hälsa med övningar som stärker små muskler och bäckenbotten. Du som har foglossningar kan också gå.

Fokus ligger på Andning – Avslappning – Centrering. 

Förutom det ger jag dig verktyg så du orkar när din kropp förändras hormonellt tex ländrygg och korsrygg försvagas när ligament och ledband blir mer töjbara. 

Läs mer under www.halsaoform.nu samt för intresseanmälan under kontakt.

Tid: Måndagar 15.30 – 16.30

Antal: 6 tillfällen, minst 6 anmälda för att kursen ska hållas.

Vad är MediYoga?

MediYogan är en mer terapeutisk form av yoga, även den är baserad på den kraftfulla kundaliniyogan. Skapar balans på alla plan. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar. Du kan även sitta på stol och utföra rörelserna.

Du utför på bästa möjliga sätt utefter Dina förutsättningar. Läs mer under www.halsaoform.nu samt för intresseanmälan under kontakt.  

Tid: Måndagar kl 16.45-18.00

Vad är Livsyoga?

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla på med ny kraft, energi så vi kan möta vardagen mer balanserat och medvetet.

Livsyogan är en ny riktning inom den kraftfulla kundaliniyogan. Vi anväder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av självacceptans, centrering och intuition. Skapar balans på alla plan och kallas även för hushållsyoga. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar.

Du utför på bästa möjliga sätt utefter Dina förutsättningar. Kom med ett öppet sinne och nyfikenhet. Främja din hälsa och Din egna tid! 

Läs mer under www.halsaoform.nu samt för intresseanmälan under kontakt.

Tid: Måndagar kl 18.15-19.45