Anmäl dig till Helens Dansskola nu!

ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN 2019 ÄR NU ÖPPEN!!


Välkommen att registrera dig genom att välja kurs/kurser du vill anmäla dig till och sedan ange dina personuppgifter. Vill du ha mer allmän information gällande anmälan kan du klicka här.

Du som anmäler dig/ditt/dina barn till danskurser gör en anmälan per person. Det betyder att du bör anmäla en person till samtliga kurser denne vill gå vid samma tillfälle. Observera att det är viktigt att du anmäler en person åt gången så vi får rätt namn och uppgifter till rätt kurs. Vill du i efterhand ändra eller lägga till kurser, vänligen kontakta dansskolan.

Klicka här för att se vår prislista samt rabattsystem!

När ni anmäler till en kurs nedan så finns riktlinjer vad ni bör välja för kunskapsnivå och åldersklass. Riktlinjerna för kunskapsnivå gäller förkunskaper inom det valda ämnet.  Klicka här för mer info

Nivåsystem

Nivå 1                Nybörjare, inga förkunskaper krävs.

Nivå 2-3            Fortsätter med grundläggande teknik.

Nivå 4-6            Eleven har en bra grundteknik och klarar ett högre inlärningstempo.

Nivå 7-8            Eleven har dansat många terminer, har god förståelse för stilen och dess terminologi. Har en god teknik och klarar ett högt inlärningstempo.

Nivå Övade     Övad nivå. Här sitter grundtekniken och läraren får fria händer. Denna nivå passar dig som har en bra grundteknik, som vill satsa lite extra och/eller för dig som tävlingsdansar.

Nivå Avanc      Avancerad nivå. Här har eleven en mycket god grundteknik och besitter mycket goda förkunskaper i den valda stilen. Det är ett högt inlärningstempo och denna nivå passar dig som vill satsa lite extra och/eller för dig som tävlingsdansar.

 

Observera att nivåerna inte endast relaterar till antalet terminer eleven dansat utan även om vilken nivå man befinner sig på danstekniskt. Prova dig fram och konsultera gärna din/dina lärare för råd.

När ingen nivå anges på schemat utgår läraren från den specifika gruppen men tar alltid avstamp i nivå 1 och 2.

Åldersklass

Barndans

Anmäl ert barn efter födelsedatum, ej kalenderår

Junior

ca 10-13 år

Tonår

ca 13 – 19 år

15+
Från 15 år och äldre

Vuxna

ca 18 år och uppåt

Lidköping

Akrobatik

Artistic Ballroom

Balett

Barndans

Bugg

Commercial Jazz

Disco

Hiphop

Jazz

LA Style

Latin

Modernt

Pardans

Project 300

Showkids

Skövde

Akrobatik

Balett

Barndans

Commercial Jazz

Disco

Feminine Vibe 15 år+

Hiphop

Jazz

Latin

Modernt

Pardans

Salsa

Showjazz

Showkids

Standard

Stepp

Namn på elev

Kontaktuppgifter

Övrig information

Adress

Helens Dansskola använder dina/ditt barns personuppgifter för att vi eventuellt behöver nå dig/er gällande er/era kursanmälningar hos oss. Informationen som berör er sparas i två år och detta görs för att ge en möjlighet till återanmälan. Vi använder oss också utav mailutskick, sms-utskick samt telefonsamtal för att komma i kontakt med er. Efter två år från registreringstillfället så raderas era uppgifter då det inte finns skäl att behålla dessa.

Godkännande av ovanstående information krävs för att anmäla sig till en eller flera kurser. Klicka i kryssrutan och klick sedan på Skicka.