Anmäl dig till Helens Dansskola nu!

 


Välkommen att registrera dig genom att välja kurs/kurser du vill anmäla dig till och sedan ange dina personuppgifter. Vill du ha mer allmän information gällande anmälan kan du klicka här.

Du som anmäler dig/ditt/dina barn till danskurser gör en anmälan per person. Det betyder att du bör anmäla en person till samtliga kurser denne vill gå vid samma tillfälle. Observera att det är viktigt att du anmäler en person åt gången så vi får rätt namn och uppgifter till rätt kurs. Vill du i efterhand ändra eller lägga till kurser, vänligen kontakta dansskolan.

Besök fliken ”Priser” för att se kursavgifter och rabattsystem.

Lidköping

Akrobatik

Artistic Ballroom

Balett

Barndans

Bugg

Commercial Hiphop

Commercial Jazz

Commercial Performance

High Heels

Hiphop

Jazz

Modernt

Pardans

Salsa

Showkids

Showspecial

Solo Latin

Standard

Skövde

Akrobatik

Artistic Ballroom

Balett

Barndans

Commercial Jazz

Commercial Performance

Disco

High Heels

Hiphop

Jazz

Modernt

Pardans

Salsa

Showkids

Showspecial

Solo Latin

Stepp

Twerk/Queenstyle

Namn på elev

Kontaktuppgifter

Övrig information

Adress

Helens Dansskola använder dina/ditt barns personuppgifter för att vi eventuellt behöver nå dig/er gällande er/era kursanmälningar hos oss. Informationen som berör er sparas i två år och detta görs för att ge en möjlighet till återanmälan. Vi använder oss också utav mailutskick, sms-utskick samt telefonsamtal för att komma i kontakt med er. Efter två år från registreringstillfället så raderas era uppgifter då det inte finns skäl att behålla dessa.

Godkännande av ovanstående information krävs för att anmäla sig till en eller flera kurser. Klicka i kryssrutan och klick sedan på Skicka.